Na Kontaktoni

    Icon
Dëshironi të pyesni për çmimet tona, ofertat aktuale dhe marrëveshjet me të cilat mund t'ju ndihmojmë? Na telefononi ose dërgoni shqetësimet tuaja përmes formularit të mëposhtëm.

Contact Us


Adresa:

Rruga Skënderbeu, Sarandë 9701

Numri i Telefonit:

+355 69 291 7234

Email:

sky.way.saranda@gmail.com